Skip to navigation Skip to content Skip to footer
BELLEVUE UNIVERSITY ATHLETICS

Ozarks (Mo.) vs Bellevue (Mar 29, 2009)

 
Box Score
 

2009 Bellevue University Baseball
Ozarks (Mo.) at #14 Bellevue (Game 1)
Mar 29, 2009 at Omaha, NE (Esping Family Field)

Ozarks (Mo.) 4 (7-20,2-5 MCAC)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
HAMPTON, Chris lf 
POSEY, Jim 2b 
WOLF, Denton ss 
HARRIS, Beau 3b 
HARTLEY, Tyler cf 
YORK, Ben rf 
LECHNER, Nick 1b 
WARREN, Jeremy dh 
HARWELL, Justin c 
SHAMEl, Brock p 
  RICHARDSON, Brett p 
  BLOUNT, David p 
  HOEY, Willy p 
  MATSON, Patrick p 
  WHITE, Josh p 
Totals  26  11  18  10 
  

Bellevue 13 (17-7,6-1 MCAC)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
JOHNSON, Matty cf 
  LAMBERT, Chad rf 
JADLOWSKI, Jake 2b 
GOODRO, Tyler dh 
LONG, Justin lf 
TEMPLETON, Louie ss 
CHAMBERLAIN, Brett c  11 
  RUDDEN, Bryan pr 
  BAZANT, Anthony pr 
FARLEY, Drew 1b 
  CHURLIN, Evan 3b 
WHITE, Jerrod 3b/1b 
  JERRICK, RJ ph 
BAILEY, Errol rf/cf 
  SLADE, Tuckett ph 
WILLIAMSON, Chris p 
  CASTILLO, Luis p 
Totals  25  13  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Ozarks (Mo.)........ 000 310 0 -  4  5  5
Bellevue............ 101 560 X - 13  9  0
-----------------------------------------
E - WOLF 2(13); LECHNER(2); HARWELL 2(3). LOB - BOBCATS 8; BRUINS 7. 2B - HAMPTON(4); GOODRO(3); TEMPLETON(2). HR - LECHNER(2). HBP - TEMPLETON; CHURLIN. SH - LAMBERT(2). SF - JADLOWSKI(2). SB - HAMPTON(6); LAMBERT(11); TEMPLETON 2(8); RUDDEN(9); BAILEY(5). CS - GOODRO(2); BAZANT(1); BAILEY(5).

Ozarks (Mo.)   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
SHAMEl, Brock L,1-6  3.0  11  16    
RICHARDSON, Brett   0.0    
BLOUNT, David   0.2    
HOEY, Willy   0.1    
MATSON, Patrick   0.2  10    
WHITE, Josh   1.1    
  
Bellevue   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go  np 
WILLIAMSON, Chris   3.0  12  16    
CASTILLO, Luis W,3-1  4.0  14  17    

Win - CASTILLO (3-1). Loss - SHAMEL (1-6). Save - None. WP - SHAMEL 3(10); RICHARDSON(3); MATSON 3(4); WHITE(3); WILLIAMSON(8); CASTILLO(2). HBP - by MATSON (CHURLIN); by MATSON (TEMPLETON). BK - CASTILLO(1). PB - HARWELL(7). Inherited runners/scored: RICHARDSON 3/1; BLOUNT 3/2; HOEY 2/2; WHITE 3/1. Pitches/strikes: None.

Umpires - HP: Bob Koch 1B: Frank McEntarffer
Start: 1:00 pm Time: 3:06 Attendance: 70
Weather: sunny, 50's Game notes: Bellevue and Ozarks to play final two games of four-game series.
WILLIAMSON faced 3 batters in the 4th.
SHAMEL faced 3 batters in the 4th.
RICHARDSON faced 1 batter in the 4th.

 
Play-by-Play
 

2009 Bellevue University Baseball
Ozarks (Mo.) at #14 Bellevue (Game 1)
Mar 29, 2009 at Omaha, NE (Esping Family Field)

Ozarks (Mo.) starters: 11/lf HAMPTON; 3/2b POSEY; 1/ss WOLF; 5/3b HARRIS; 12/cf HARTLEY; 7/rf YORK; 24/1b LECHNER; 29/dh WARREN; 2/c HARWELL; 20/p SHAMEL;

Bellevue starters: 10/cf JOHNSON; 2/2b JADLOWSKI; 26/dh GOODRO; 4/lf LONG; 7/ss TEMPLETON; 12/c CHAMBERLAIN; 15/1b FARLEY; 16/3b WHITE; 18/rf BAILEY; 33/p WILLIAMSON;

Ozarks (Mo.) 1st - HAMPTON doubled down the lf line. POSEY lined out to rf; HAMPTON no advance. WOLF walked. HARRIS struck out swinging; WOLF advanced to second on a wild pitch; HAMPTON advanced to third on a wild pitch. HARTLEY grounded out to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Bellevue 1st - JOHNSON singled, bunt. JOHNSON advanced to second on a passed ball. JADLOWSKI struck out swinging. GOODRO walked. JOHNSON advanced to third on a wild pitch. LONG struck out swinging. GOODRO advanced to second on a wild pitch; JOHNSON scored on a wild pitch, unearned. GOODRO out at third c to 3b, caught stealing. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Ozarks (Mo.) 2nd - LAMBERT to rf for JOHNSON. BAILEY to cf. YORK struck out swinging. LECHNER walked. WARREN grounded out to 3b; LECHNER advanced to second. HARWELL struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Bellevue 2nd - TEMPLETON walked. TEMPLETON advanced to second on a wild pitch. TEMPLETON stole third. CHAMBERLAIN grounded out to 3b; TEMPLETON no advance. FARLEY reached on a fielder's choice to first base; TEMPLETON out at home 1b to c. FARLEY advanced to third on a throwing error by c. WHITE grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Ozarks (Mo.) 3rd - CHURLIN to 3b for FARLEY. WHITE to 1b. HAMPTON walked. POSEY struck out swinging. HAMPTON stole second. WOLF flied out to cf. HARRIS grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Bellevue 3rd - BAILEY singled to first base, bunt. LAMBERT grounded out to p, SAC, bunt; BAILEY advanced to second. BAILEY stole third. JADLOWSKI struck out swinging. GOODRO singled to left field, RBI; BAILEY scored. LONG lined out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Ozarks (Mo.) 4th - HARTLEY walked. YORK singled, bunt; HARTLEY advanced to second. LECHNER homered to right field, 3 RBI; YORK scored; HARTLEY scored. CASTILLO to p for WILLIAMSON. WARREN struck out looking. HARWELL grounded out to 2b. HAMPTON struck out looking. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 0 LOB.

Bellevue 4th - TEMPLETON doubled down the lf line. CHAMBERLAIN walked. RUDDEN pinch ran for CHAMBERLAIN. RUDDEN stole second; TEMPLETON stole third. CHURLIN walked. JERRICK pinch hit for WHITE. RICHARDSON to p for SHAMEL. CHURLIN advanced to second on a wild pitch; RUDDEN advanced to third on a wild pitch; TEMPLETON scored on a wild pitch. JERRICK singled up the middle; CHURLIN no advance; RUDDEN no advance. SLADE pinch hit for BAILEY. WHITE to 1b for JERRICK. BLOUNT to p for RICHARDSON. SLADE struck out swinging. LAMBERT singled to shortstop, RBI; WHITE advanced to second; CHURLIN advanced to third; RUDDEN scored. JADLOWSKI lined out to rf, SF, RBI; LAMBERT no advance; WHITE advanced to third; CHURLIN scored. HOEY to p for BLOUNT. GOODRO reached on a fielding error by ss; LAMBERT advanced to second; WHITE scored, unearned. LONG singled to left field, RBI; GOODRO advanced to second; LAMBERT scored, unearned. TEMPLETON grounded out to p. 5 runs, 4 hits, 1 error, 2 LOB.

Ozarks (Mo.) 5th - CHAMBERLAIN to c for RUDDEN. BAILEY to cf for SLADE. POSEY walked. WOLF singled to left center; POSEY advanced to second. HARRIS reached on a fielder's choice; WOLF out at second 2b to ss; POSEY advanced to third. HARRIS advanced to second on a wild pitch; POSEY scored on a wild pitch. HARTLEY struck out looking. YORK struck out swinging. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Bellevue 5th - MATSON to p for HOEY. CHAMBERLAIN reached on a throwing error by ss. BAZANT pinch ran for CHAMBERLAIN. BAZANT out at second c to 2b, caught stealing. CHURLIN hit by pitch. WHITE walked; CHURLIN advanced to second. CHURLIN advanced to third on a wild pitch. BAILEY reached on a fielder's choice to third base; WHITE advanced to second; CHURLIN out at home 3b to c to 3b to p. BAILEY advanced to second on the throw; WHITE advanced to third on the throw. BAILEY advanced to third on a wild pitch; WHITE scored on a wild pitch, unearned. LAMBERT walked. LAMBERT stole second; BAILEY scored on a throwing error by c, unearned. LAMBERT advanced to third on the error. JADLOWSKI reached on a fielding error by 1b; LAMBERT scored, unearned. JADLOWSKI advanced to second on a wild pitch. GOODRO doubled to right center, RBI; JADLOWSKI scored, unearned. LONG singled through the left side; GOODRO advanced to third. TEMPLETON hit by pitch; LONG advanced to second. CHAMBERLAIN to c for BAZANT. CHAMBERLAIN walked, RBI; TEMPLETON advanced to second; LONG advanced to third; GOODRO scored, unearned. WHITE to p for MATSON. CHURLIN walked, RBI; CHAMBERLAIN advanced to second; TEMPLETON advanced to third; LONG scored, unearned. WHITE flied out to lf to left center. 6 runs, 2 hits, 3 errors, 3 LOB.

Ozarks (Mo.) 6th - LECHNER walked. WARREN struck out looking. LECHNER advanced to second on a balk. HARWELL struck out looking. HAMPTON struck out looking. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Bellevue 6th - BAILEY walked. BAILEY advanced to second on a wild pitch. LAMBERT struck out swinging. JADLOWSKI struck out swinging. BAILEY out at third c to 3b, caught stealing. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Ozarks (Mo.) 7th - POSEY grounded out to ss. WOLF walked. HARRIS reached on a fielder's choice; WOLF out at second ss to 2b. HARTLEY singled up the middle; HARRIS advanced to second. YORK flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.